Det er slut- og så alligevel ikke….

Anmeldelse af Lenovos nyeste computer

ReklameFor mig er det en stor ting at anskaffe mig en bærbar, efter så mange år, men det er så vigtigt, når jeg skal sidde mange timer og arbejde, at den bare fungerer. Min sidste bærbare var en ældre udgave og jeg skulle hele tiden tænke frem. Den computer, jeg har valgt nu, er med Intel® Evo™. Det der lille klistermærke, der sidder på visse bærbare computere. Det er et godt pejlemærke, hvis du er på udkig efter bærbar med høje krav til batteri, ydeevne, design. Den, jeg har, giver hurtig opladning (fire timers opladning på under 30 minutter) og en batterilevetid på mindst 9+ timer samt op til 13 timer uden strømforsyning). En helt anden oplevelse for mig. Jeg elsker at jeg kan sidde ude på terrassen med en kande te og arbejde, uden at stresse over et stik og forlænger ledning. Det samme gælder når jeg arbejder i bus, tog eller på en café.

 

Computeren har et virkelig godt foto- og videoredigering (med Intel® Xe Iris-grafik). Det glæder jeg mig virkelig til at sætte mig ind i, og få alle de gamle billeder til at få nyt liv. Der er sket så meget med pc’er, siden min sidste og denne yoga har 40 % bedre reaktionsevne sammenlignet med en gennemsnitlig 2 år gammel Premium bærbar computer.

 

For mig er udtrykket og looket på den bærbare også vigtigt. Jeg har aldrig været en Mac pige, men kan godt sætte pris på deres design, og syntes ikke der har været noget på markedet, der kunne sammenlignes, før nu, hvor jeg har fået en mega fin og feminin lille bærbar, selv coveret er pænt.  Jeg har valgt en YOGA 9i fra Lenovo, da den både er lille, lækker og har touchscreen. Computeren fås den nyeste 12. generations Intel Core-processor, der gør maskinen lynhurtig, selvom den er lille nok til at kunne være i min håndtaske. Og så er den bare pæn.

 

Det sjove er at mine tre sidste bærbare er fra Lenovo og de to gamle (selvom de er meget gamle) stadig virker. Den ene har min lille datter fået at lege med- man starter jo tidligt idag. Men faktisk ret fint at hun allerede øver sig på bogstaverne, og selvfølgelig lærer hvordan man skriver mor. 

 

Jeg håber jeg har kunne inspirere andre, der måske som mig, har taget en pause fra den bærbare, til at komme væk fra iPad’en og tilbage til en pc.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er slut- og så alligevel ikke….