Tør jeg rejse alene med to børn i Corona?

Årets jule/nytårs dessert

Reklame. Baileys var så søde at sende et kit til den bedste dessert jeg længe har smagt. Vi mødtes over zoom, og lavede alle desserten på samme tid. Det kan klart anbefales, og vi var sammen hver for sig. Jeg vil selvfølgelig dele opskriften med jer, måske til en aften under Corona, til julefrokosten eller til nytårs aften.
Pas på med popcornene, mine fik 10 sek for meget, men smagte stadig helt fantastisk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tør jeg rejse alene med to børn i Corona?