Om at rejse med børn i Corona

Tør jeg rejse alene med to børn i Corona?

Så har jeg taget en beslutning, mht at rejse alene med mine to børn. Jeg GØR DET- jeg tør godt, og vi glæder os alle tre. Jeg valgte at det ikke skulle være til et nyt sted, for at gøre det så nemt som muligt. Jeg har derfor valgt at tage tilbage til samme ressort, hvor vi nu har været tre gange. Jeg må indrømme at jeg endnu, ikke savner all Inclusive maden eller den dårlige græske vin, da vi lige har besøgt stedet, og derfor stadig kan smage sukkervinen. Der er det nok nemmere, at man kun kommer en gang om året😜 Jeg har derfor valgt at købe morgenmaden, som var fin og med friskpresset juice. Frokost og aftensmad står jeg selv for, og det er jo nemt i Grækenland, hvor avokadoer er på størrelse med honning meloner, tomaterne så søde som sukker, og den græske feta ikke fås bedre. Der ligger et kæmpe supermarked overfor hotellet, hvor vi køber proviant. Kenzie sover stadig lur, så jeg syntes det er nemt, at vi spiser frokost på vores terrasse, og så kan hun sove lidt, mens Konrad og jeg får styr på lektierne.

Til aften er der tre restauranter (udover all Inclusive) hvor vi kan spise eller bestille mad fra. Jeg kan godt forstå at all Inclusive giver mening, men det gør det bare ikke for mig denne gang, da jeg ikke skal have så mange drinks eller vin, som da vi var afsted som par. Kvaliteten er heller ikke så høj, som jeg kan lide, og børnene og jeg spiser alligevel det samme hver dag. Jeg er glad med en græsk salat og en omgang tzatziki.

Det skal nok blive en skøn tur, og tænk engang, om en uge ligger jeg og mine skønne børn ved poolen og 28 grader☀

1 kommentar

  • Tine Jensen

    Det her indlæg er da ikke til at tage seriøst, når du lige har skrevet et indlæg om at unge mennesker i bund og grund ikke mister noget ved Corona tiden og at vi skal være taknemmelige for vores liv og hvor meget vi har mulighed for.

    Det virker meget uintelligent, smitten spreder sig fortsat, men det er åbenbart vigtigere at skulle sole sig og beklage sig over all inclusive.

    Bliv nu hjemme, for pokker!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at rejse med børn i Corona