Til dig unge menneske- du klarer nok tiden med Corona

Om at rejse med børn i Corona

Ja et billede siger mere end 1000 ord, siger man, og det skal jeg love dette billede gør… Jeg var meget tvivl om jeg ville rejse med min familie i disse svære tider. Men efter at undersøge markedet og landene, kom vi frem til at det var okay at rejse til Grækenland, på samme ressort, som vi før har besøgt før. Jeg ville gerne et sted hen der lå tæt på lufthavnen,  på stranden og med en masse pools. Vi besluttede at tage tilbage til Rhodos, hvor vi tidligere har været med min mor. Jeg vil sige at turen var lidt hård. Det var før at man skulle have mundbind på allesteder, så som alt andet skulle jeg lige vænne mig til det.

Turen gik fint, og Konrad som er 8år skulle jo ikke have mundbind på. Eller skal han? Vi hørte intet ved check ind, intet i flyet, intet i taxaen…. Først da vi landede i cph og blev overfaldet af en sur vagt, der sagde at børn på 6 og over skulle have det på. Nu ved vi det, og vil selvfølgelig give advarslen videre.

Nå men hvordan var det så at være på ferien? Da vi smed mundbindet udenfor taxaen, så vi det ikke før vi skulle hjem igen, og nød bare en ferie i varmen. Jeg kan virkelig anbefale at komme med til varmen, måske er det den sidste vi kan opleve i lang til.

Nu er jeg der igen, hvor jeg er klar til at rejse igen. Vi skulle have rejst til Thailand hele oktober, men alt er lukket ned i Thailand og der går ingen direkte fly. Så det er nu man skal afsted, hvis man gerne vil rejse til varmen, mens den er der. Jeg har set på forskellige lande, men alt virker mere omfattende end grækenland. Så selvom Kasper ikke kan holde fri, overvejer jeg en tur med børnene, til samme sted. Ja ved I hvad jeg tror jeg gør det…. Vi ses på den anden side….

2 kommentarer

 • Emma

  Hej Mette. Jeg synes ærlig talt dit indlæg her er en kende dobbeltmoralsk, mest med henblik på det indlæg, du udgav tidligere, at de unge (groft sagt) skal tage sig sammen, og nok overlever et år eller to uden socialt samvær, fester og festivaler. Det samme gør vi andre nok – også med ferier.

  Min pointe går ikke så meget på, at man rejser ud – det skal man selv beslutte, om man har det godt med – men jeg bliver harm, når du skriver det som noget, der skal “nås inden varmen forsvinder og verden lukker ned”. Det er jo ikke for sjovs skyld, at de lukker verden ned – det er for at vi ikke bringer smitte frem og tilbage.

  For at citere dit eget, tidligere blogindlæg: Kære blogger, du overlever nok tiden med corona uden at rejse verden rundt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Det lyder (og ser ud) som en dejlig ferie – Jeg håber I har fået en masse god energi !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til dig unge menneske- du klarer nok tiden med Corona