I går blev jeg fyret efter 15 år i SAS

Så har jeg taget mit valg….


Jeg har i dag taget et af de sværeste valg, skulle jeg vælge en pose penge, og hjælp til at komme videre med noget helt andet end fly, eller skulle jeg vælge at holde fast i drømmen?


Hvad valgte jeg så? Ja dem der kender mig godt, kender nok svaret? Ingen penge, intet job eller noget andet, kan fjerne det blå SAS blod der løber inde i mine årer. Jeg vil hellere holde fast i drømmen, håbet og troen på der findes et SAS på den anden side🙏🏼✈️  Hvis I alligevel har en ide til, hvad jeg skal bruge de måske næste to år på, må I endelig sige til. Det samme gælder hvis I kender nogle der kan bruge et menneske som mig, med 20 års erfaring i service, salg og personale håndtering, og med flair for sociale medier mm. På forhånd tak, og så håber jeg vi ses i uniformen snart🙏🏼❤️✈️

3 kommentarer

 • Mathilde

  Stort tillykke med at du har valgt, hvad du vil gøre. Jeg håber, at der dukker noget godt op til ventetiden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Stougaard

  Dejligt valg mette – var aldrig i tvivl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Svanebjerg

  Hej, jeg har fulgt dig gennem tyk og tyndt i flere år, og har selv prøvet at stå på “bar” bund og med en stor usikkerhed i maven. Jeg arbejder i dag med en spændende forretningsmodel og tænkte, at du måske var åben for at høre mere. De bedste hilsner Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I går blev jeg fyret efter 15 år i SAS