7 fun facts om vores jul

Hvorfor stilheden?

Først og fremmest tak, til de trofaste læsere der stadig kommer forbi bloggen. Det er så dejligt at se jeg ikke er helt glemt. Selvom det nok bliver en lang rejse at få læserne tilbage. Da jeg for 9 år siden startede min lille blog, tog jeg en beslutning, en beslutning om at mit lille hjørne af internettet, skulle være et rart og positivt sted. Her skulle være gratis inspiration, og en mulighed for at følge med i min hverdag, hvis man altså havde lyst. Bloggen har gennem de sidste mange år, givet mig så mange gode øjeblikke, som jeg har elsket at dele med jer. Men hvorfor har jeg så ikke blogget længe? Jeg må sige at jeg pludselig mistede gnisten og gejsten. Jeg havde ellers lige filmet en pilot til et program. Et virkelig sjovt program som skulle hedde Instamoms. Det var som alt tv klippet godt og grundigt sammen, så mit liv handlede mere om champagne og glamour, end virkelighedens indkøbsposer og våde børne gummistøvler i entreen. Men med den kedelige udvikling i bloggerland med nedladende kommentarer, kunne jeg pludselig slet ikke se mig selv udstillet mere, hverken på bloggen eller i tv. Jeg mistede alt lyst til at dele ud af mit liv. Det samme galt om mit vægttab. Normalt noget jeg har elsket at dele ud af, motivere andre til at træne og spise sundt. Men tanken om at nogen skulle sidde og nedgøre mig i processen, var ikke til at overskue. Hvad så nu? Ja hvad så, skal jeg begynde og blogge lidt igen, og hygge mig med det? Ja det skal jeg da, og så glæder jeg mig til at dele ud af min hverdag, bolig, børn og våde gummistøvler i entreen igen. På min helt egen måde, helt som i kender mig. Endnu engang tak fordi I er her❤

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 fun facts om vores jul