Hvorfor stilheden?

Det der bare ikke må ske for børn…


Glædelig fastelavn til alle jer med børn, vi elsker fastelavn og man kan på min insta se årets udklædning.
I dag har været en utrolig smuk dag med en masse sol, og det kan jo få smilet frem hos de fleste. Jeg ved ihvertfald hvad det gør for mit humør, og det trængte jeg virkelig til efter en meget lang hård morgen, det virkelig sætter hverdagens små problemer i perspektiv. I min søns klasse, går der en rigtig sød dreng, som vi slet ikke har set efter jul, han havde i en periode, været mere træt end normalt, og var også ret bleg, og uden det store overskud. For tre uger siden blev jeg ringet op af klasselæreren, som ville overbringe den ubærlige og triste besked, at han havde fået konstateret leukæmi! Jeg stod midt på en parkeringsplads og brød bare helt sammen, efter vi lagde på. Det kan da ikke passe, at en dreng på 7 år, skal det igennem? Hvor er livet bare uretfærdigt. Her til morgen var klassens børn og forældre, kaldt til møde med en sygeplejerske fra Rigshospitalet, hun forklarede om sygdommen på bedste vis, så vi kan forberede børnene ordentligt, og at vi har fået samme information. For hvad siger man lige, de fleste børn har idag hørt om kræft, noget har de måske også mistet en bedsteforældre. Så hvordan forklarer man alvoren uden at børnene bliver bange. Vi har heldigvis en god historie i vores familie, med en kær der overvandt sygdommen, og selvom hun var uden hår i en periode, er hun heldigvis frisk igen. Men sådan er det desværre langt fra for alle. Det har jeg talt meget med Konrad om, og han tager det pænt, selvom det selvfølgelig fylder. Mit budskab med dette indlæg er to ting, for det første, kram lige jeres nærmeste, glem de små ting og træk vejret en ekstra gang ned i maven, og send vores søde ven en tanke. For det andet, må jeg da bruge min kanal og budskab på at gøre opmærksom på denne triste sygdom hos børn.  Hvis I overhoved kan, så vil en hver krone gøre en forskel for de ca 200 børn der hvert år får konstateret kræft, man kan støtte her.

Vi ved at Konrads ven nok skal klare sig igennem forløbet, selvom det bliver en hård tid for familien og ham. Vores tanker går til dem❤️ Rigtig god weekend til jer og jeres kære❤️❤️❤️

2 kommentarer

  • anna

    Du har så meget ret – nogle gange skammer man sig helt over at ærgre sig over noget som ingen betydning har ved siden af livets helt store udfordringer.
    Godt at blive mindet om det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor stilheden?