Stewardessen der sprang ud af flyet....

Når andre ikke forstår mit liv…

Nu er Mackenzie fyldt 1½, og er så glad for sin vuggestue. Konrad er fyldt 7 år, og er i dag startet i 1.klasse. Det var så mærkeligt at aflevere dem i morges, men også virkelig dejligt, da de begge var glade for situationen. Jeg skulle have løbet en tur med en veninde, som desværre aflyste, og så stod jeg der som en “rigtig” frue i reservatet i pastelfarvet træningstøj- uden at jeg fik trænet. Jeg fik planlagt madpakker og madplan for ugen, købt ind, og lavet cola og kaffe til vores håndværkere, der arbejder på vores tag. Den ene stoppede mig, og spurgte hvad sådan en som mig dog arbejder med, når jeg “bare” var hjemme. Så mærkelig en situation at forklare at mit job, var her hos familien. De så på mig som var jeg landet fra månen- og det fik mig til at tænke på min situation. Ja jeg savner at gå rundt i New York, shoppe i Chicago, spise stegte bønner i Kina og hotellerne- gud hvor jeg savner hotellerne. Men intet i verden er vigtigere end mine børn, og lige nu føles det så rigtigt at kunne hente før 14, kunne have eftermiddagene med børnene, følge dem i skole hver morgen, og sørge for de får dejlig aftensmad hver dag. Med den løn jeg kunne tjene ved at flyve igen- kunne vi godt få råd til en barnepige der kunne hente, vi havde sikkert også råd til mere take away- for når man lander fra 14 timers flyvning, orker man ikke lave hjemmelavet mad. Vi kunne sikkert også få råd til at sende børnene i tivoli, når jeg landede træt søndag morgen fra en natflyvning og bare skulle bruge søndagen på at sove. Men som med alt andet i livet må man prioritere… Kasper har ikke holdt en eneste uges sommerferie, for enderne skal jo mødes. Jeg sidder ikke bare i en kæmpe kasse i Gentofte, i mit trænings tøj, og spiser pindemadder og drikker champagne. Selvom det kan se sådan ud for håndværkerne, eller på instagram. Som med alt her i livet, kan man ikke få det hele, og det tror jeg er vigtigt når man ser ind i andres liv- især på de sociale medier. Ja jeg skulle næsten læse dette indlæg op for håndværkeren også. Jeg er så glad for vores prioritering, jeg har stadig mit job fra den 1. januar 2021, og det kan være jeg føler mere for, at dyrke mig selv til den tid, men lige nu er mine børn og min lille familie bare det vigtigste.

6 kommentarer

 • Hvor er det et dejligt indlæg – det er sådan ens mavefornemmelse skal være, i det man gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Det lyder som det perfekte liv – jeg er på deltid og oveni køber er 50% af mit arbejde hjemme – det er fantastisk at have tid til det hele – ligesom for dig er hjem og familie helligt for mig men jeg synes også det er sjovt at arbejde, når man er på nedsat tid og hvis man elsker sit job bliver det jo næsten til en hobby – hvis jeg gik hjemme og folk spurgte hvad jeg lavede nu hvor jeg ikke havde job ville jeg sige – det samme som før men bare bruge mere tid på mine fritidsaktiviteter eller finde på nye ting at lave – kan sket ikke se at det er et problem hvis nogen har lyst og mulighed for at gå hjemme. have en god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Anna
   Tusind tak for din kommentar, det lyder også bare som om du har det perfekte liv med din familie. Jeg er slet ikke afvisende for at få et job, det skal bare kunne passe med familien. Så hvis nogen kan bruge mig fra 09-1330 ringer I bare:) Dejligt du kan have det bedste fra begge verdener.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Green

  Må man spørge hvad Kasper laver og hvordan har han det med at arbejde så meget og ikke kunne holde ferie? 🙂 Og det vigtigste er jo at i er glade og tilfredse, og synes det lyder dejligt, at kunne gøre alt det for sine børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Vi har som familie mere brug for ferie til efteråret- Danmark er dejlig om sommeren og vi nyder tiden i haven og sommerhuset, og sparer Kaspers ferie til vi skal til varmen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stewardessen der sprang ud af flyet....