Sommerferie i Danmark

Gratis sommerglæder i ferie

Jeg elsker selv tips til aktiviteter i ferien, så her kommer et par af mine yndlings. Vi er så heldige at bo på en lukket vej, så at hopper ud og tegne kørebaner eller bare med kridt, er noget vi gør hele året, men når børnene endelig kan få sommerkøretøjerne frem, er lykken stor. Vi elsker et par timer på vejen, og især hvis der dukker et par venner op.

Vi er også så heldige at have et par søer tæt på, det udnytter vi meget og bruger tiden på at fodre ænder, se på frøer og til tider også fange små fisk. Børnene elsker deres net, som også kan bruges til at fange sommerfugle og se på deres smukke farver. Hvorefter de selvfølgelig bliver sat fri i blomsterne.

På dage med dårligt vejr er vi glade for hygge- altså vi laver popcorn og sidder med dyner i sofaen- bliver i nattøjet hele dagen. Eller vi spiser pandekager til morgenmad. For at det ikke skal blive alt for kedeligt, kan en tur på biblioteket, også være en nødvendighed. Jeg kan anbefale hovedbiblioteket i Hellerup, hvor der lige nu er en lege restaurant opstillet hvor børnene kan lave mad og servere. Det kan i finde os når det regner..:

En tur i svømmehallen eller det lokale udendørs bad- alt efter vejret er virkelig også en hyggelig sommer aktivitet. Vi har allerede nået begge, og fordi jeg har et titurskort- var det næsten også gratis. 

Men anden ting vi også altid gør i ferien, er at rydde op på børnenes værelser. Der er altid noget legetøj de er vokset fra, og tit giver det lydt til aktiviteter på værelset når forældrene også har tilbragt tid på at gøre det hyggeligt. Jeg fik styr på deres bøger og fik fanget mine små trolde i det sødeste øjeblik❤ Rigtig god sommer fra os☀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie i Danmark