Vores tøj med 50% rabat

Sådan undgår jeg skænderier med børnene

Da Konrad startede i børnehave stiftede vi for første gang bekendtskab med pictogrammer. I børnegruppen var det to børn det havde særlige udfordringer, så for at hjælpe bedre, introducerede de små billeder, så børnene hele tiden viste hvad de skulle og hvornår. Men det de ikke havde forberedt sig på, var at alle børnene havde stor glæde af det forudsigelige. Jeg begyndte også at lave tegninger og point systemer hjemme. Når Konrad havde fået 10 klistermærker, måtte han ønske sig noget, og vi havde stor glæde af det. Det kunne også være situationer hvor vi skulle diskutere om man måtte proppe sig med pølser inden aftensmaden, men efter vi infører pictogrammer (eller hvad vi nu skal kalde mine hjemmelavede skemaer) var det ikke så meget at diskutere. Det samme med hente, bringe, bad osv. Men men men så hørte jeg om pictoboads, måtte vi eje et.

Her ses mine primitive løsninger, og her ses vores nye, som står på Konrads værelse, og giver ham et super overblik over dagen og pointsystem.

Vi bruger også en time timer som er fundet samme sted. Den giver virkelig et godt udgangspunkt for at undgå skænderier. Den kan enten sættes til lyd eller forblive lydløs. Det er et genialt værktøj til ipad tid, stille tid eller hvad man nu har behov for i hverdagen. Det hele er fundet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores tøj med 50% rabat