Sådan undgår jeg skænderier med børnene

Mine Mommy hacks

Okay lad os være ærlige overfor hinanden, vi mødre har ikke altid lige meget tid til os selv, eller til parforholdet. Derfor har jeg samlet en liste med mine bedste tips til mødre, så vi finder (bare 5 minutter til os selv😉) lidt overskud i hverdagen. Hvad enten vi er hjemmegående eller karriere kvinder mangler vi jo altid 5 minutter.

💆🏼‍♀️ I weekenderne står (når chancen byder sig) jeg gerne op før alle andre, og nyder en kaffe, duftlys og et afsnit Real Housewives på HayU. Elsket virkelig amerikansk drama🤣

💆🏼‍♀️ Krea til børnene. Gå på tilbuds jagt, spot varer i netto eller i Panduro. Der skal være krea klar, og gerne noget nyt. Det behøver ikke være dyrt, men både børn og voksne får noget ud af børn der forbyder sig.

🤦🏼‍♀️ Rester er din ven- hvis jeg varmere resten op fra dagen i forvejen, vil mine børn ikke se det igen. Men hvis jeg skjuler det som en hemmelig eventyr tur, bliver de helt vilde. To IKEA skamler i et andet rum end man plejer, to viskestykker over, og en god eventyr bog mens de spiser, så har de på 5 minutter spist rester uden at ane det.

💆🏼‍♀️ Så kan mor og far tømme køleskabet for ost og pølse efter- og måske iskold rose, når børnene sover….

💆🏼‍♀️ Køb dine varer online- jeg er blevet mega fan af Emma.dk jeg køber alt fra slik, shampoo, voks til opvaskemiddel og vaskepulver. Det er en medlems side, så vi betaler 85kr om måneden, men så koster en det også kun 2 kr for en deo, og Kaspers voks (normalt 190kr) køber jeg til 45kr.  De har nye tilbud hver dag, og man kan bestille så mange gange man vil om måneden- med gratis fragt. Jeg er helt vild med konceptet.

💆🏼‍♀️ Brug nu bare bagemix, og færdig løsninger. Dine børn er ligeglade, men at der dufter der dufter dejligt i hele huset er skønt for alle, og der er ingen flids præmier til de mødre der står en hel dag i køkkenet væk fra familien. Nyd nu tiden med familien i stedet, og spring over hvor gærdet er lavest😚

Hvad har I af gode tips?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan undgår jeg skænderier med børnene