Første alenetid og så bruger jeg det på dette...

Får jeres børn nok at drikke i institutionen?

På disse varme dage kan det være svært at få nok at drikke, både for voksne og børn. Vuggestuen har indført drikkedunke til børnene, og det samme i skolen selvfølgelig. Jeg kan godt lide ideen om at mine børn mærker efter, og har adgang til vand når de bliver tørstige. Istedet for de bruger en masse plastic kopper, eller kun får vand til måltidet. Jeg har fundet mine her. De er super smarte med sugerør, og børnene elsker dem, men kan selvfølgelig også findes i supermarkedet eller hos Tiger. Det vigtigste er at børnene får dem brugt. Hvis I ikke har det samme i jeres institution, kan I måske hjælpe det lidt på vej, så ved man at børnene får nok vand her i varmen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første alenetid og så bruger jeg det på dette...