Får jeres børn nok at drikke i institutionen?

En update på stilheden

Som de fleste der følger bloggen, nok har lagt mærke til, har der været lidt stille efter ferien. Der er en masse ting der har fyldt, og jeg har virkelig ikke været i det bedste humør, og det er der selvfølgelig en masse gode grunde til. Som I sikkert ved prøver jeg altid at holde bloggen positiv, og selvom jeg gerne vil dele det meste med jer, giver det for mig mere mening at dele når jeg er ovenpå igen, og måske har gode tips til at komme videre. I dag skinner solen, og jeg har været ude og gå 10.000 skridt med min søde genbo. Det var virkelig en dejlig måde at komme igang på, og mit humør er en lille smule bedre i dag. Jeg skal nok vende tilbage snart, men syntes jeg skyldte en lille update på stilheden. Kan I have en dejlig dag og nyde den smukke dag. Kram fra mig

1 kommentar

  • Andrea

    Ville bare lige sige alle de bedste tanker herfra mig 😀 kan lide at følge din blog, håber du snart er på toppen igen 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får jeres børn nok at drikke i institutionen?