Påsken der toppede alt

Søskende kærlighed

Når man kun har et barn, tror man ikke man kan elske flere børn. Det er svært at forestille sig at man kan elske flere børn lige så meget. Men når man så får to børn, så oplever man hvordan, man kan fordele sol og måne lige. Men endnu bedre end det, så oplever man noget der er endnu større, kærligheden mellem søskende. Det har jeg aldrig selv fået lov at opleve som enebarn, så måske jeg ser det endnu mere, når mine børn har glæde af hinanden.

I går da Mackenzie og jeg hentede Konrad i skole, troede jeg lige hun skulle have en lille lur på vej hjem, men det var de to trolde altså ikke indstillet på. De havde den dejligste leg, og hun grinede helt nede fra maven. De holdt i hånden hele vejen, og jeg var ligeglad med luren, for at smile over mine børns kærlighed og leg, var det vigtigste❤️💙

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påsken der toppede alt