Matching siblings

Påsken der toppede alt

Påsken har været den bedste i flere år. Jeg kan ikke huske, der har været så dejligt vejr før, og vores børn er så store, at det faktisk har været tid til afslapning også. Vi har haft planer, hver eneste dag, vi har set en masse venner og familie. Vi har været i sommerhus i Hornbæk med to vennepar, og vi har spist så utrolig lækker mad. Påskens mad er bare mere mig end julens. Alle de dejlige stenbidderrogn, fjordrejer, laks og lækkerier, er altså lige mig.

I dag valgte jeg at holde en fridag bare med lillesøster, Konrad og jeg havde jo haft tre dage sammen inden påske. Så i dag byde den på pigehygge, og en glad dreng der bare glædede sig til at komme i skole. Åh en skøn påske, jeg føler mig som den heldigste kartoffel i verden❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matching siblings