Go morgen Dammark i morgen tidlig

Mit drømmejob

Sikke en sjov oplevelse, især pga de to søde herre her. Jeg var nervøs da jeg gik gennem kolde og mørke Tivoli, og skulle lave morgen-tv for første gang. Jeg havde næsten ikke sovet, fordi jeg var så bange for at sove over mig, og når jeg endelig faldt hen, drømte jeg at jeg ikke var vågnet af alarmen. Jeg stod op kl 0445 og følte virkelig med værterne, der gør det hver eneste dag. Selvom jeg nok må indrømme det er mit drømmejob. Jeg har altid gerne ville være morgenvært, men efter mit besøg er den drøm kun blevet større. Atmosfæren var så fantastisk, og det var så spændende med gæsterne og den anderledes hverdag. Ligesom livet som stewardesse, er hver dag forskellig og det tiltaler mig virkelig. Jeg elsker at lave tv og især på denne måde. Jeg har et nyt drømmejob.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go morgen Dammark i morgen tidlig