Mit drømmejob

Matching siblings

I samarbejde med Jollyroom. Jeg er så vild med at klæde mine børn på i samme tøj, jeg syntes det er så gennemført og sødt, så der jeg så søskendejakker hos jollyroom til virkelig ingen penge, måtte jeg selvfølgelig bestille dem. Mackenzie har denne i str 90. Hun elsker den, og vælger altid den, når hun selv må vælge.

Konrad har den helt samme, hans kan lynes helt op om ansigtet, hvilket han syntes er ret sjovt, især fordi de andre syntes det er sejt i skolen. Jeg har bestilt den lidt stor, så den både kan bruges nu, men også til sensommeren. Find den på udsalg til 229kr her.

Bedst af alt er dog at se dem sammen, er det ikke bare det hyggeligste💗💙

De har selvfølgelig også de samme søskendesko. Find Mackenzies her og Konrad her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit drømmejob