Mine børn er så forskellige- og så har de alligevel noget tilfælles

Hvordan er det gået med min livsstils ændring?

I starten af januar, begyndte jeg et online forløb med Lotte Arndal, og hvordan er det så gået med de tre måneder? Jeg vil starte med konklusionen, og den er, at jeg har lært meget om kroppen og mig selv. Jeg har lært at hvis man ikke får nok kalorier, så taber min sig ikke, for så holder kroppen på fedt, fordi den passer på, hvis der nu ikke kommer mad i en periode! Så det er vigtigt at få nok mad- selvfølgelig uden at spise for meget. I forløbet var det vigtigt at man kun spise tre måltider om dagen, og sendte billeder af alt hvad man spiste og drak. Den del var nok ikke lige mig, da jeg typisk var alt for sulten op til måltidet. I dag spiser jeg nok det samme som i forløbet, men fordelt ud på hele dagen. Det passer mig bedre. Jeg lærte også meget om “tallerken” modellen, om at kulhydrater ikke er så farlige- bare man overvejer mængden. Man skulle også sende billeder af sine skridt hver dag, og man skulle gå mellem 10.000 og 15.000 skridt om dagen, den del syntes jeg er fin, det er godt at tænke skridt ind i hverdagen, men jeg er også glad for ikke at skulle sende billeder af mine skridt mere. Jeg kunne få helt stress, hvis jeg havde glemt min telefon hjemme, når jeg gik ned med børn, for så kunne jeg jo ikke bevise mine skridt. Jeg går stadig en del, og er glad for at have fået det ind som en del af min hverdag. Jeg har tabt mig et par kilo, og har sluttet fred med min krop. Jeg er mor og ikke bikinimodel, så hvis jeg har det godt med sig selv, og kan passe mine bukser, er resten faktisk ikke så vigtig for mig. Et spændende forløb, som jeg kan anbefale til mennesker der slet ikke får gået nok, som har tabt kontrollen med maden, eller som har brug for personlig vejledning.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine børn er så forskellige- og så har de alligevel noget tilfælles