Ikke den vinterferie vi havde regnet med

Mine tips, og tanker om vægttab

Halvvejs i mit kost forløb- hvordan går det???? Altså lidt op og ned. Jeg er ved at lytte til nogle lydfiler min træner har sendt til mig. Jeg ved ikke om alle rammer det her, efter 1½måned, eller om Lotte bare kunne mærke på mine billeder og sms´er, at jeg var faldet lidt ned i en grøft. Jeg syntes det er  hårdt at nå at træne, gå mindst 10.000 skridt og spise sundt. Jeg har ikke tabt mig særligt meget på kg, men en hel del fedt. Men jeg har alle dage syntes DET der tal på vægten er vigtig. Selvom det jo bare er et tal…. Jeg ved det jo godt, men sådan tror jeg desværre vi er mange der har det, eller hvad?  Når jeg så ikke når mit mål, bliver jeg sur og får nogle svære tanker. Den ene kan være, så er det bare ligemeget det hele, jeg lægger mig bare i sofaen med en pose bland selv slik. Eller også tænker jeg, nu spiser jeg meget mindre end Lotte siger jeg skal…. Jeg vil gerne have resultater, eller også vil jeg have min slik, min frysepizza og toast med ekstra ost. Men her i lydfilerne, kan jeg høre at det er helt normalt, at alle har det sådan, og at man bare skal lære at tænke, hvorfor man har det sådan.

Hvis jeg samlet tænker på, hvordan jeg har det, så har jeg det godt, jeg er jo glad for at komme ud, jeg er glad for at have byttet bilen ud med mine poter, og jeg er glad for at jeg hver dag får dejlig røde kinder. Min mand siger min krop er meget mere fast- og det er jo også dejligt. Det er det jeg skal tænke på, og ikke hvor dejligt det vil være de 20 minutter jeg ligger med slikken.  Det handler ikke om at stoppe tankerne med slikken, men at jeg fokuserer på det store billede, og den følelse jeg har. Hvis jeg så vælger at spise min slik, så skal jeg også bare slutte fred med det, og overveje mængden, og måske huske på at træne lidt ekstra dagen efter. Det vigtigste er at man ikke slår sig selv i hovedet, og lader det blive starten på en ond cirkel, og at jeg så bare har droppet hele mit gode forløb. Nogle gange hjælper det lige at stoppe op. Om man skal tabe tre eller 30kg, er det en proces, og det er virkelig ikke nemt, man kommer gennem perioder, hvor det er nemmere at give op. Men jeg håber alligevel mit lille skriv, kan hjælpe andre tilbage på sporet, eller kan hjælpe med at komme igang. Nu vil jeg gå en tur ud med hunden i regnvej, men med lidt mere overskud.

2 kommentarer

  • Iben Stougaard

    Forstår dine tanker! Efter 20 år med spiseforstyrrelse – anoreksi og bulimi er der virkelig svært med det tal!! Ja man kan tydeligt e når der er for meget på sidebenene og mærke det på tøjet – men at der kun ryger et kg og fedt bliver til muskler er bare så lige meget! Jeg synes du ser godt ud – og kampen er lige svær om man skal tabe 1 eller 10 kg.. nogle gange er det bare svært! Jeg har helt droppet vægten – fordi det tal som du skriver jo bare er et tal så har jeg det så meget bedre når jeg ved kosten er god og jeg får trænet godt samt næring til min træning job og familie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Er du på både kost og træningsforløb? Og kan du mærke forskel i din energi.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke den vinterferie vi havde regnet med