En måned uden sukker- sådan har jeg det

Kenzies Carousel- den rosa del

Verdens sødeste lille mus, kan nu også kalde sig ejer af en rosa karrusel tøj linie. Da vi lavede den sammen med småfolk, vores fokus har været at fremhæve de små karuseller, stjerner i forskellige størrelser, og naturligvis et lille K, for Kenzie. Det er lavet i det blødeste bomuld, der selvfølgelig er økologisk. Jeg har sørget for der selvfølgelig er lavet en body med pufærme (til dem der elsker det), men den kan også fås uden. Der er også lavet bukser, heldragter og et lille pandebånd. Det hele kan købes lige her.

Hele universet er inspireret af min barndom og besøg i Frankrig. På de store pladser var der altid en smuk gammel karrusel, glade børn, duften af sommer, slik og en helt eventyrlig stemning. Jeg er så evig taknemmelig for at min lille datter nu, kan få sit helt eget eventyr, og jeg håber også I er lige så vilde med vores univers, som vi selv er. Hvis I har lyst til at bruge #kenziescarousel eller @Kenziescarousel på de sociale medier, vil det gøre mig så stolt, rørt og glad at se jeres børn i Mackenzies tøj.

Billeder taget af min veninde Bee hos Honey studio

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En måned uden sukker- sådan har jeg det