Den første dag- i mit nye liv

Når man skal tage en beslutning, om at tage sig sammen

Her til morgen, var jeg så glad og taknemmelig for at vi havde truffet den beslutning, om at jeg skulle gå hjemme. Mackenzie er ved at lære, at hun skal sove i sin egen seng- det koster virkelig urolige nætter og en del brok. I nat var hun vågen hver halve time, og har bare slet ikke kunne finde ro. Så vi var begge helt smadrede, og da jeg havde afleveret børn, vasket en maskine, skiftet sengetøj på en dyne som hunden også havde kastet op på i nat, ryddet op efter morgenmaden og satte mig med en kande te og lidt morgen tv. Var jeg helt smadret, jeg overvejede om jeg skulle snuppe en lur eller om jeg skulle tage mig sammen og løbe ud i det gode vejr. Begge måder ville jeg jo få energi, og jeg valgte faktisk at tage mig sammen. Nu sidder jeg her i træningstøj og får delt den gode energi, noget jeg nok ikke havde fået gjort fra dynen. Virkelig skønt og en perfekt start på weekenden med min lille familie❤️ Engang imellem, gælder det bare om at overkomme trætheden- rigtig god weekend derude❤️

2 kommentarer

 • Iben

  Forstår godt du er glad for din beslutning!! Har bare orlov eller er du stoppet helt i SAS ? Det alligevel 15 år siden vi startede der i år..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Iben,
   Er det ikke vildt som tiden er fløjet afsted. Jeg har fået orlov i to år, og så håber jeg det kan passe med vores hverdag at komme tilbage:) Kommer du tilbage?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første dag- i mit nye liv