Når man skal tage en beslutning, om at tage sig sammen

Min livsstils ændring

Igennem de sidste 20 år har jeg i perioder vejet for meget, og også for lidt. Jeg er typen der er enten/eller, og ikke både/og. Jeg har brug for at komme ind i en sund tankegang, jeg har brug for at blive hanket op i, og komme ind i et sundt forløb. Jeg har prøvet det meste både kure, træning osv. Men jeg har behov for at nogen ser efter, om jeg gør det godt nok. Jeg vejer ikke for meget, men jeg har alligevel for meget fedt på min krop, og er ude af form. Derfor har jeg meldt mig til et 12 ugers efterfødsels, og kost forløb hos Lotte Arndal. Jeg har altid gerne ville træne med hende, jeg skylder hende at mine fødsler er gået så godt, for jeg elskede min dvd jeg købte, da jeg var gravid med Konrad. Desværre er det ikke helt gratis at træne i arndal spa, så da jeg hørte hun havde lavet et onlineforløb forløb, men stadig med personlig vejledning var jeg klar. Jeg skal hver ENESTE dag sende billeder af mine skridt, og ALT hvad jeg spiser. Det er ikke en “kur” som sådan, men hun vil dagligt vejlede mig. (Læs om forløbene her).Jeg elsker virkelig ideen om, at jeg ikke skal møde op et sted, og leve efter strenge skemaer, men at jeg selv kan få det til at passe med vores familie og mit liv. Håber I har lyst til at følge mit liv de næste 12 uger. Jeg har taget før billeder, og håber jeg kan vise nogle fine efter billeder om 12 uger. Wish me luck🤞🏼

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man skal tage en beslutning, om at tage sig sammen