Lidt om min stil

Kenzies Carousel – Den grå del- kan købes nu

Sååååååå nu er dagen endelig kommet, hvor jeg kan vise min datters fine design. Kenzie Carousel består af en meget feminin og piget linie, som er fyldt med fine karuseller. Men men men, hvis man ikke er så meget til rosa, kan drengene eller de små piger få et andet fint design. Jeg har været inspireret af de franske omrejsende karruseller, jeg kan huske dem fra min barndom i Frankrig. Jeg kan næsten mindes duften af sukker, candyfloss, kandiserede æbler og popcorn. Jeg kan se de smukke store karruseller der lyste de varme sommeraftner op. Jeg havde billetterne med hjem til scrapbogen, som for evigt vil være et minde om barndom, det ukomplicerede og noget helt eventyrligt.

 Jeg er så stolt af resultatet, der har været en rejse på et helt års rejse med min lille datter, jeg er så glad for at vi for altid kan se tilbage på rejsen med Kenzies Carousel. At hun for resten af hendes liv, også vil have noget eventyrligt at se tilbage på. Jeg håber I bliver lige så glade for resultatet, og at I har lyst til at se jeres børn i det rosa eller grå. Hvis I har lyst til at bruge #kenziescarousel eller @Kenziescarousel på de sociale medier, vil det gøre mig så stolt, rørt og glad at se jeres børn i Mackenzies tøj. Tøjet kommer snart i handlen hos boozt.com, og hos babysam, men indtil da, kan I være de første der køber det lige her.

Alle billeder taget af min søde veninde Bee fra Honey Studio

2 kommentarer

 • Julie

  Hvor er det bare fint, jeres design ❤️
  Kommer der flere styles end dem som er på småfolks hjemmeside?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tusind tak:) Det må jeg lige høre småfolk om:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om min stil