Billeder fra vores dejlig jul

Den første dag- i mit nye liv

Nu skal det ikke lyde som alle andre mennesker, der starter januar ud med en kur eller rygestop- nej det her er faktisk et helt nyt liv, der starter for mig i dag. I dag er min barsel officielt slut, og jeg skulle være startet i SAS igen- men her er jeg så- hjemmegående housewife full time. Jeg fejrede det med at invitere mine to veninder på brunch, på yndlings stedet W&K i Waterfront (som forresten har fået ny menu i dag- omg det var lækkert). Jeg inviterede dem, for at få deres gode råd, til hvad jeg dog skal bruge min tid på- meget rart med gode råd, så jeg ikke bare sidder og spiser roulade i sofaen, og venter på jeg kan hente børn eller lave aftensmad. Jeg ser utroligt meget op til Christina og Terese, som har startet deres eget PR firma-Impression PR og har repræsentere nogle af de sejeste brands.

Jeg vil gerne arbejde med PR i hotel og restaurations branchen, hvor jeg jo også har min uddannelse. De gav mig en masse tips, og jeg er så spændt på at starte op, helt selv, med PR. Vi fik også aftalt at starte et trænings forløb op de næste 12 uger. Det er et forløb hvor man træer hjemme, og når det passer. Det er super godt for mig, så kan jeg gøre det når jeg har afleveret børn, og de kan træne om aftnen, og så kan vi motivere hinanden. Forløbet køres af Lotte Arndal, og det kan kun blive godt, da jeg også trænede med hendes dvd under begge mine graviditeter. Jeg starter det forløb som hedder efterfødsels træning, læs om det her.

Januar og mit nye liv- kom an, jeg er så klar og motiveret til at starte på et nyt kapitel. Velkommen til Frk. Vilstrup 2,0. Håber I har lyst til at følge med på min nye rejse.

6 kommentarer

 • Louise

  Farver du dit hår? Er helt vild med den “hvide” farve det har!
  Held og lykke med dit nye liv! Glæder mig til at følge med på sidelinjen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak, er også endelig nået til et resultat jeg er glad for. Jeg har meget mørkt hår, så det er lige blevet farvet, og kan godt se meget gult/orange ud. Så jeg vasker det med en god silver shampoo, til jeg når den ønskede farve, og derefter hver anden gang med den shampoo. Tak for din søde hilsen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Okay! Bruger også silver shampoo, men synes slet ikke mit ser så flot lyst ud som dit! Kan godt forstå du er tilfreds med det, det ser rigtig flot ud 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Tillykke med dit nye liv – hvor er du sej 🤩 Jeg har præcis samme udfordringer med mit hår. Hvilken silver shampoo bruger du? Og vasker du bare dit hår med masser af silver shampoo?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Jeg bruger enten Maria Nila, eller den grå fra Lorial, begge dele er købt ved frisøren. Jeg lader det sidde i ca 5 min, og så skuller jeg kort med balsamen efter. Håber det giver mening:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er den fine bluse fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra vores dejlig jul