Sjov leg til julefrokosten

Tips til julens pynt

Hvert år laver Konrad og jeg et julehus. Vi er blevet bedre med årene, og jeg syntes faktisk årets hus blev ret fint, så deler selvfølgelig vores bedste tips med jer.

  • Hos os er der aldrig nogen der gider spise det tørre hus efter jul, så jeg har droppet at lime det sammen med glasur, det er så svært at få det til at sidde sammen, så derfor brugte jeg sekundt lim. Det tog to min at samle det og det holdt med det samme.
  • Drop den dyre glasur i tube, de er typisk alt for dyre, og virkelig svære at få ud. Lav en fast glasur med flormelis og kogende vand. Kom den faste masse i en pose. Klip et lille hul, og så har du en meget billigere og bedre løsning.
  • Når du er færdig med at pynte, kommer du lidt ekstra flormelis i en Si, og lader børnene strø sne over taget og landskabet

Jeg elsker virkelig den tradition, og det kommer til at stå så fint til vores julestue på søndag.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjov leg til julefrokosten