Endnu et dejligt jule minde

Sjov leg til julefrokosten

I lørdags holdt vi julefrokost på vejen, vi er blevet super gode venner med mange af vores naboer, og ses ofte med dem. Så jeg vidste de ville være klar på en sjov leg. Vi var 16 voksne ved det ene bord, og 12 børn ved det andet. Jeg havde lagt en hvid seddel under hver tallerken, på den skulle alle skrive en hemmelighed- som ikke engang ens partner kendte. Det måtte ikke være plat (som ups jeg har spist skumfiduser, selvom jeg er på kur) – nej det skulle være sjovt og give en god histore. Hemmelighederne blev lagt i et glas og så måtte man trække en, derefter skulle man give hemmeligheden til en, og hvis man gættede rigtigt skulle, den med hemmeligheden drikke et shot, og gættede man forkert skulle man selv tage et shot. Her er et par af de hemmeligheder der kom frem

 • Jeg har taget på job med to forskellige sko
 • jeg har engang stjålet 12 flasker vin- og blev taget for det
 • jeg har kørt et år uden kørekort
 • jeg vil gerne have en efternøler
 • jeg er i mit livs dårligste form – (den træk jeg og den var altså ikke sjov at uddele😳)
 • jeg er engang blevet præsenteret som kongelig til et selskab
 • jeg har spist 4 kg skolekrit på en måned
 • jeg har taget en gravid test i den sidste uge

Jeg kan ikke huske flere, men kan I gætte min og Kaspers?

Det var altså virkelig en sjov leg og vi fik grinet utroligt meget. Børnene skulle lave det samme- men de skulle i stedet tegne en tegning, og så skulle de andre børn gætte hvem der havde tegnet den. Også en hyggelig leg til børn.

4 kommentarer

 • Kristina

  Jeg mistænker Kasper for den med skoene. Det kan let ske, når man har 5 par sorte arbejdssko 😀

  Vil du mon have en efternøler?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Stougaard

  Jeg tror du har spist de fire kg skolekridt på en måned 🙂 ellers skulle det være den med graviditetstesten.. men sjov leg 🙂 god jul!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et dejligt jule minde