Sådan går vores dage...

Endnu et dejligt jule minde

Jeg var så heldig at der blev fanget et dejligt øjeblik med mine børn på Konrads skole. Vi hyggede, spise æbleskiver og lavede klippe klister. Børnene havde deres juletøj på (fundet hos småfolk.dk) og ingen kunne stå for mine små nisser. Der var flere forældre der ikke kunne være med, fordi de ikke kunne få enderne til at mødes, der er også virkelig meget der skal nås i julemåneden. Jeg ved slet ikke hvad vi havde gjort hvis jeg også var ude at flyve, så jeg er virkelig glad for at jeg kan gå hjemme, og være med til alle de mange juleting der er i december. Konrad viste stolt skolen frem til lillesøster, og han havde glædet sig hele ugen. Dejligt med endnu et dejligt minde med mine børn❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan går vores dage...