Hvornår skal man, stoppe med at amme?

Billeder fra vores dejlig jul

Glædelig jul søde læsere, og selvfølgelig godt nytår. Jeg har holdt lidt ferie fra bloggen, og bare nydt et par uger med min lille familie. Vi holdt som altid jul her, og i år var vi fuldt hus med alle bedsteforældre og deres partnere. Så hyggeligt for børnene, som nød opmærksomheden, og de mange gaver. Vi har også haft tid til en tur til Fyn, set venner og været en masse ude og få røde kinder. Håber også I har haft en dejlig jul og får et godt nytår. Her er lidt billeder fra vores dejlige ferie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår skal man, stoppe med at amme?