Jeg er gået juleamok

Vi pjækkede fra skole

Efter vi fik vores datter, har jeg næsten ikke været alene med Konrad, jo vi har spist en frokost, eller gået en tur. Men en hel dag sammen, har vi altså ikke haft i et helt år!! Men vi har de sidste par måneder talt om, at når lillesøster var kørt ind i vuggestue, så ville vi holde en hel dag sammen. Vi har talt meget om hvad vi skulle lave, og Konrad har talt meget om biograf og Leos legeland. I går kom dagen endelig, det var ikke aftalt, men det var en rigtig mandag, og vi havde sovet over os, Konrad kunne næsten ikke spise, da han havde tabt den ene fortand, og den anden sad og dinglede, så lige der mandagmorgen, tog vi en beslutning. Vi ville holde fri- bare os to!!! Vi kørte sammen ned i vuggestuen kl 09, og afleverede, så kørte vi ned på Strandvejen, hvor vi malede, drak juice, kaffe og spiste boller. Så smuttede vi på hoved biblioteket i Hellerup, og læste lille løgs juleeventyr. Vi fandt ud af vi lige kunne nå i biffen kl 1130 i Lyngby, og spiste en pølse på vejen, og hyggede med en masse slik i biffen. Konrad elskede det, han var så glad og lykkelig og jeg kunne tude over hvor meget jeg havde savnet ham, da han klemte sig ind til mig, da filmen blev lidt uhyggeligt. Han var så stolt da vi hentede lillesøster, og vi mødte heldigvis en masse fra hans gamle børnehave, der var grønne af misundelse, da han fortalte om dagen. Han havde den bedste dag❤

I morges da jeg vækkede ham, var hans første ord, “mor jeg elsker dig bare så meget”. Helt ærligt mit lille menneske, der nu er blevet en stor skoledreng- men som heldigvis stadig har brug for sin mor. Den dag var så godt givet ud. Og det kan virkelig anbefales med en pjækkedag med mor❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er gået juleamok