Hjemmepasning vs vuggestue- vores valg er...

Så kom dagen- helt alene…

Hold da op jeg har det mærkeligt lige nu. Jeg er for første gang i et år, helt alene i 2-3 timer midt på dagen. Begge børn er afleveret, og i dag skal Mackenzie, prøve at sove en lille lur i vuggestuen. Jeg har gået tur med hunden, og nu sidder jeg her i sofaen- helt alene!!!! Jeg har lavet en kaffe, tændt lys, og tændt for morgen tv, og tænker jeg vil lave mine negle- men hold da op her er stille!!! Det er gået så godt med at køre Mackenzie ind, hun er så glad når vi skal i vuggestuen, hun elsker rutinerne, og nyder virkelig de mange søde børn. Hun går på en lille stue med 10 børn, og de er bare så søde både børn og voksne, der er fyldt med overskud og varme. Hun har ikke fældet en eneste tåre, og bliver ikke engang særlig glad, når jeg kommer mere. Men i dag skal hun prøve at sove der, det skal nok gå fint, men jeg har et kæmpe savn i hjertet. Jeg har virkelig ikke behov for at være uden min baby, men kan jo godt se, at hun er så glad for det, og måske er det også okay jeg får lidt tid- Selvom det er vanvittigt hårdt lige nu… Åhhhh de bliver nogle lange timer på standby,  indtil de ringer fra vuggestuen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmepasning vs vuggestue- vores valg er...