De første juleforberedelser

Jeg er gået juleamok

Jeg ELSKER jul, og kan slet ikke få nok. I går på instagram viste jeg årets julekalender frem, og jeg er gået helt juleamok. I var mange der havde spørgsmal til dem, så nu laver jeg en ordentlig gennemgang. Den forreste fik jeg af min far, til min fødselsdag, det er en portvinkalender, og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg tror at Kasper og jeg skal dele et glas portvin hele december når børnene er puttet. Nogle syntes portvin er meget gammeldavs, men jeg syntes det er noget af det hyggeligste. Jeg er vild med det, og glæder mig til at få varmen med lidt portvin.

Den næste er en virkelig luksus jeg har forkælet mig selv med. Jeg elsker virkelig Rudolph Care, og da jeg så de havde lavet en julekalender, hvor at man fik det dobbelte med, lukkede jeg øjnene og betalte ved kasse et. Den blev udsolgt på få dage, så hvis du også vil have en, må du desvære vente til næste år.

Jeg har været så heldig at  få den fineste pakkekalender fra The Bodyshop, den er fyldt med lækre produkter, og man får mere end det dobbelte i værdi. Den er også udsolgt, men man kan stadig gøre nogle gode kup, med en anden af deres kalendere her. Jeg ELSKER The Body Shop, særligt deres læbepromader, body loation og sæber. Jeg håber der er noget af dem i pakkekalenderen. Det er min første fra dem, så er meget spændt.

Den sidste- som om jeg ikke fik nok forkælelse;) er min pakkekalender fra min mor. Den på billedet, har jeg lavet til min mor, og hun har lavet en til mig. Vi bytter lige inden jul, og det er bare så hyggeligt at finde gaver til hinanden. Vi kender hinanden så godt, og jeg starter allerede med at finde ting i oktober. Jeg har købt lidt lækre sager i Spanien, og i gamle dage da jeg fløj, fandt jeg gaver fra hele verden. Min mor plejer at købe mine yndlings chips (med trøffel- de er de bedste i verden, kan købes i IRMA) hun køber juleslik, strømper, Nespresso, og andet lækkert. Jeg elsker at vi giver hinanden det, og måske andre kan bruge ideen. Jeg glæder mig ihvertfald så utroligt meget til hver dag i december.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De første juleforberedelser