En vigtigt og afgørende valg....

De første juleforberedelser

Jeg havde maling til overs efter jeg malede soveværelset, så køkkenet er nu også i julestemning. Jeg elsker resultatet, og syntes det giver en dejlig varme til vinteren. Det kan være jeg giver det om omgang hvid til foråret, men lige nu elsker jeg det. Der er gået jule forberedelse i den, og jeg modtog en flaske Jack Daniels Tennessee (kan købes i Føtex og Bilka), som både kan drikkes som shots, eller som jeg har gjort det, til rosinerne til gløggen. Jeg er så spændt på resultatet. Det er altid spændende med nye ting, selvom meget i julen helst skal være lige som det plejer.

Det er også tid til julebag, i år vil jeg prøve at lave risengrød vafler af rester af risengrød tilsat æg, vanille og måske lidt mel- jeg prøver mig frem. Vi skal også lave konfekt, brunkager og kagehus. Man kan finde en masse fine ting og billige ting på Tchibos hjemmeside lige her. Krymmel, bageforme, chokolade osv kan købes billigt lige her. Jeg skal bestille denne, så jeg kan være lige så god til at hygge om mine gæster som min mor.

Det eneste jeg mangler nu er en julesweater, som jeg kan bruge til vores årlige julestue, find en masse fine lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vigtigt og afgørende valg....