Fødselsdagstypen

Velkommen til en fødselsdag som voksen

I dag har jeg fødselsdag, det har min mor også, og jeg havde termin med min mini me- for et år siden. Det er en særlig dag, sådan en fødselsdag. Det er min 7ne på bloggen, og jeg har altid elsket at holde fødselsdag. Mig i centrum, min dag og alt det der!!! Men i år var anderledes, vi fejrede min smukke mor med alle hendes veninder i fredags, og i dag skulle vi fejre mig…. men lille M har holdt mig oppe hele natten og bare været så syg, vi har kun sovet 30 min i stræk, og jeg var bare helt færdig, da Kasper og Konrad stod med flag, og var klar til at fejre, var jeg helt færdig. Jeg kaldte en SOS, og selvom morgenbordet stod klar, tog Kasper begge børn så jeg kunne sove lidt. Da jeg vågner, var huset fyldt mine yndlings blomster, gaver og morgenbord. Jeg kunne derfor nyde den bedste morgen. Og derefter Så snuppede jeg den nemme løsning og betalte mig fra det, jeg købte en brunch hos yndling W&K i Hellerup. Jeg blev så glad, da jeg fandt ud af de også lavede take away. Jeg fik lov at låne skåle, fade og alt, så vi næstem følte vi var der. Det var bare så lækkert og mine nærmeste veninder, kom og drak bobler og spiste lækker mad. Den sidste gik først da min mor kom og også var til fejring. Den bedste dag❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagstypen