Velkommen til en fødselsdag som voksen

Stewardessens smarte rejsetip

Reklame for Coolstuff. Da vi for nyligt skulle på ferie, skulle vi rejse ud meget tidligt, og hjem sent om aftnen. Derfor sørgede jeg for at børnene have tæpper med, men denne gang, havde jeg også noget med der virkelig gjorde turen bedre. Jeg havde fundet de smarteste puder, de fylder ingen ting og så blev de pustet op, så vi kunne bruge dem i lufthavnen, på bagagevognen og selvfølgelig i flyet. De er lavet så de passer perfekt mellem flysæder, så man laver en fin seng til børnene. Virkelig smart, og en ting jeg ikke anede var opfundet. På alle mine rejser som stewardesse, har jeg aldrig set dem før, men jeg tror det bliver noget alle børnefamilier, nu vil bruge. To af mine veninder har allerede spurgt om de må låne vores. Der er tre for tos pris lige her, og flere smarte rejse ting her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til en fødselsdag som voksen