Overvejer du ferie i mellemøsten- her er de bedste råd

Update fra mini Frk. Vilstrup

SÅ blev det fredag, og jeg lille Mini Frk. Vilstrup har fået lov til at overtage bloggen for en kort stund. Jeg syntes lige jeg vil give en update fra klapvognen. Jeg er snart 11 måneder, og hygger mig hjemme med min mor. Min storebror går i skole og til gymnastik, jeg får lov til at hente og bringe til begge dele. Jeg spiser alt, men har virkelig fundet min kærlighed i frugtdrikke på pose, jeg kan suge sådan en, i en fart, og mor er glad, for det sviner ikke lige så meget som når jeg smadrer maden ud over stol, bord, mig selv og hunden der sidder og venter på rester. Jeg har fire tænder og to på vej, det er jeg træt af, og fortæller gerne om det om natten. Heldigvis hjælper det at putte med mor, og min bamse Nusling- det hedder den fordi jeg ligger og nusser den, når jeg får mælk. Det nyeste jeg har lært er at stå et par sekunder uden nogen holder mig, og så kan jeg give kys til min familie. De klapper af mig, og bliver noget så glade når jeg læner mig ind og åbner munden fuld af savl, og afleverer et spytspor på dem. Meget mærkelig hvad der kan gøre mine forældre glade. Jeg sover to lure, og jeg elsker tirsdage hvor vi går i legegruppe. Og ja så er vi ved at lægge sidste hårn på min tøjlinie og mit tvprogram- ja det er travlt at være mig… Kan I have en dejlig weekend.

Kys fra Kenzie, den eneste Frk. Vilstrup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overvejer du ferie i mellemøsten- her er de bedste råd