Her ender vi på vinterferie

Overvejer du ferie i mellemøsten- her er de bedste råd

Mange overvejer at rejse til mellemøsten i efterårs eller vinterferien. Det forstår jeg godt, var det ikke endt med Thailand for os, var det også der vi var taget til. Man er sikker på dejligt vejr, og der er noget at lave for alle. Flyvetiden direkte er på ca 6 timer, og det er til at overskue, selv med små børn. Jeg har boet i Bahrain, det er et fantastisk land. Ikke så turistet som de andre steder i UAE. Desværre kan man ikke flyve direkte mere, men jeg kan virkelig anbefale man besøger dette smukke land. Hotellerne er ikke så dyre, maden er fantastisk, og så skal man selvfølgelig opleve alt hvad landet byder på. Hvis man er frisk på et tørklæde, kan man på 20 min opleve Saudi Arabien, det er der altså ikke mange der har oplevet. Det kan jeg altid uddybe hvis nogen er interesserede i tips til Bahrain. Men hvis I skal der til, så spis lige et par cheese balls på Ritz Carlton for mig.

pa090420

Doha er billigt, lækkert og spændende. Men undersøg om hotellet serverer spiritus, hvis I selvfølgelig er til det, der er mange der ikke gør, så hvis man er til en kold øl i solen, er det værd at vide. Man kan spare virkelig meget på hoteller i forhold til Dubai, og standarten er høj. Du får de samme oplevelser som i Dubai- altså store malls, lækre resorts og dyre butikker. Vi var der til nytår for et par år siden. 30 grader og ca 500kr for en nat på et luksus hotel. pc300656 Dubai er skøn, bo på Jumeirah stranden, hvor der er badeland, restauranter, shopping mm. Du kan komme rundt med en lille båd eller golfbiler, hvis du bor på et af de store hoteller. Du kan finde gode tilbud på nettet, så der er noget for alle. Men det er et af de dyreste steder at bo, fra 1000kr pr nat op til 100.000kr for en overnatning på sejlet. Alternativt kan man bo ved Dubai Creek, der er ikke strand men fine hoteller til en god pris. Her skal du dog være opmærksom på hvor mosken ligger, hvis du ikke vil høre på indkaldelse til bøn fem gange om dagen. Dua i har den bedste shopping, og der er meget at spare hvis du skal købe et dyrt ur, find Rolex og de andre dyre ure med ca 25% rabat i lufthavnen. Diamanter kan man også spare virkelig meget på. Jeg har virkelig gjort nogle gode køb i guld souken.

pc310708

Håber mine tips kan bruges, og tilføj endelig kommentarer eller spørgsmal. Hvis du vil læse mine bedste tips til at rejse med børn, kan de genlæses lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her ender vi på vinterferie