3 års bryllupsdag

Her ender vi på vinterferie

Så er jeg endelig tilbage på bloggen. Det her med ferien har virkelig trukket tænder ud, for hvad er det rigtige for os. Jeg har brugt uendelig mange timer, på at undersøge det ene og det andet, og tusind tak for alle jeres gode råd på Instagram og kommentarer her på bloggen. Egypten var der virkelig ikke mange der havde noget godt at sige om, så vi er endt med det jeg slet ikke troede vi orkede. Thailand, vores elskede Thailand. Konrad blev lavet i Thailand, Vi holdt vores 1. bryllupsdag der, Mackenzie har allerede været med i maven, og nu skal vi tilbage. Vi rejser så vi har et par dage i Bangkok, det er så længe siden vi har været der, normalt tager vi direkte til Ko Samui, men jeg savnder min yndlings restaurant hvor de laver den bedste chicken cashew i hele verden- tag det fra stawardessen- det er den officelt bedste i verden. Jeg savner at shoppe i MBK og jeg savner bare at gå der. Nu skal børnene også opleve den dejlige storby, inden vi flyver ud til Samui. Jeg har fundet den lækreste villa, og nu kan vi bare se fram mod den dejligste efterårsferie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 års bryllupsdag