Update fra mini Frk. Vilstrup

Efterårshygge

Jeg er så utrolig meget i julestemning, jeg har lyst til risengrød, julete, julemusik, pebernødder og hjemmebag. Men jeg ved godt det er ALT ALT for tidligt, sidste år, var det samme problem og da så endelig julen kom, var jeg træt af det. Så nu har jeg sagt at den 5 november, må jeg starte. Lillesøster har fødselsdag den 4 november, og det skal hun have lov til at fejre, uden en gal julemor. SÅ nu kalder jeg det efterårshygge, når jeg tænder lys over alt, bager kardemommeboller og bare eftermiddagshygger med mine dejlige børn.

Tandsmør og mandariner, det er da lige til at blive i godt humør af. Rigtig dejlig weekend til jer:)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update fra mini Frk. Vilstrup