Det er her, man skal tage til i efterårsferien?

3 års bryllupsdag

Næsten 10 år sammen, en hund, to børn, et hus og et bryllup senere. I dag er det tre år siden vi sagde ja i kirken, helt vildt som tiden går, selvom jeg selvfølgelig ikke er blevet en dag ældre🤪 jeg føler mig meget heldig, jeg er stadig meget forelsket i Kasper, og jeg er så taknemmelig for at være gift med min allerbedste ven. Der er ingen i verden jeg kan have en sjovere bytur med, der er ingen jeg hellere vil kysse, og så har han givet mig de to dejligste børn i verden, og Chanel, rolex og diamanter ikke mindst.  Hurra for kærligheden, hurra for os, og hurra for dig min elskede Kasper❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er her, man skal tage til i efterårsferien?