Nemmeste baby morgenmad

De sidste 5 år i juni måned

Sidste måned startede jeg på indlæg, der ser fem år tilbage. Her er lidt fra de sidste 5 års juni måned. Det er dejligt at se hvor meget vi har oplevet sammen.

2017

 

Juni var en meget begivenhedsrig måned, mine skønne veninder holdt det smukkeste babyshower for mig, vi lavede en masse som familie, og jeg kom under kniven. I starten af min graviditet fandt de nemmelig en stor cyste på den ene æggestok, læs om operationen her. Det var også den måned hvor vi havde Konrad med til 3D skanning, og han fik lov til at se sin dejlige lillesøster for første gang.

Juni 16

Før vi fik to børn, syntes jeg stadig der var rigeligt at se til. Men nu hvor jeg ser tilbage, havde vi altså også meget til til hinanden som kærester, jeg fløj verden rundt, og en uge i Grækenland fik vi også tid til. Utroligt hvordan verden på et par år kan være helt forandret. Jeg ville ikke bytte, men som min kloge veninde engang sagde, første barn tager tiden, andet barn tager pauserne. Jeg kan kun give hende ret, når jeg ser dette tilbageblik;)

Juni 15

Åhhhhh sikke nogle dejlige minder, med bryllups planlægning, sommerferie, min lille dreng stadig med sut og ble- den sidste måned inden han sagde farvel til begge dele. Og så nød min “kæreste” og jeg en weekend sammen med distortion og hotelhygge.

Juni 14

Når jeg ser de her billeder fra 2014, føler jeg det er menneske år siden, jag kan huske det hele, men vores verden, var bare en helt anden. Det gør bare at jeg nyder børnene endnu mere, for lige om lidt er de store og billeder af dem i ble, kun et tilbageblik. Ej stop lige tiden altså…

Juni 1013

Vores lille Konrad var 11 måneder gammel, og det var første gang, Kasper og jeg fløj væk fra ham. Han var jo fuldt flaskebarn og spiste grød og mos, så det var nemmere at være væk. Men husker tydeligt savnet til ham. Se dog min søde lille tykke baby, med de smukkeste brune øjne. Vi boede stadig på Østerbro, i vores hyggelige lille hus i Brumleby.

Lidt fra Juni 13, hvor vi også lavede en kampagne for et sikkert hjem i samarbejde med Ariel. Hvor så jeg bare ung ud, og min dejlige Konrad var bare en lækker lille baby:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemmeste baby morgenmad