Kombucha- kongens nye klæder

Sund frokost

88f70693-6a34-4373-bb74-6a668447da0dReklame for Vel’smurt fra 3-Stjernet. Når man som jeg er på barsel, syntes jeg det kan være svært at være sund, og få alle de grøntsager og protein jeg har behov for.  Tit er der kun tid til en hurtig mad over vasken, og jeg føler mig virkelig ikke sund, når jeg har kørt en leverpostej og en hønsesalat ned. Derfor er jeg virkelig vild med at der nu er kommet sunde alternativer. Vel’smurt fra 3-Stjernet er en ny pålægsform der er fuld af protein, og nem at smøre på brød eller knækbrød, den er lavet af kyllingebryst og kikærter. Den smager virkelig godt, og hvis der er tid til en halv avokado eller lidt ekstra soltørrede tomater på toppen, så er min frokost virkelig en fest. Jeg har det også meget bedre med mig selv, og føler jeg har fyldt kroppen med en masse godt. Den fås med Kylling med ramsløg og hvidløg, eller kylling med soltørrede tomater.

fa2773f7-8a98-425a-86e6-ee86bcf61092

Hver morgen når jeg laver madpakke til Konrad, skræller jeg gulerødder og skær lidt grøntsager ud til dagen, så ved jeg at jeg får noget sundt, og ikke falder i romkuglefælden om eftermiddagen. Så kan jeg nemt smørre en mad med Vel’smurt fra 3-Stjernet, og så holder jeg mig sund og mæt hele eftermiddagen. Produkterne kan købes i Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, ABC Lavpris og på Nemlig.com til 17,95kr, læs mere om det smørebare pålæg lige her.

Sponsoreret af Vel’smurt fra 3-Stjernet

7a5c925d-e3fd-4371-b6c7-f6f32d52e2dd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kombucha- kongens nye klæder