Med os til bords

Min første tandbørste

05f3bebe-c1b7-4f05-b80a-64b2aeef8129

Hej allesammen, så er der nyt fra mig Frk. Vilstrup aka Kenzie. Det har været en skøn uge min mor har bl.a taget mig med til event, og der var der en sød dame, der gav mig min første tandbørste. Ja nu tænker I nok, at de er fjollede, for jeg har jo ingen tænder, og har jo kun lige lært at sidde selv. Men jeg er faktisk meget glad for den. Jeg bruger den til at masserer mit tandkød, og den kan lave de dejligste bevægelser. Faktisk kan jeg bruge den, til jeg er fire år, og en opladning varer i 8 måneder. Jeg elsker den allerede, så tror ikke mine forældre får ballade med mig, når jeg får min første tand. Den er altså ret sjov, og viser et surt ansigt hvis det er mere end 12 timer siden, jeg brugte den sidst, og et happy face, når jeg har tygget længe nok i den. Min mor siger det også kunne have været, en god dåbsgave eller fødselsdagsgave- måske et tip til andre:) Den er fra Foreo, og kan købes i Magasin og her. Man kan også få den til større børn, eller ens forældre, hvor den holder et helt år, med en opladning. Det er da smart.

87439fff-3ba7-4c15-ae89-abcd5c4a52956897b6df-488c-48c7-a80f-2a3922bd8a63

Nå men udover at børste min tænder, så har jeg også fundet min stemme, altså jeg kan pludre og fortælle, men jeg kan nu også skrige, så det går gennem marv og ben på dem jeg er sammen med. Det var der ingen der havde regnet med, men jeg skal love for at jeg kan skrige op, så alle forstår at det er mig der bestemmer. Jeg skal nok få lært de andre i mødregruppen det samme;)

a5e69a61-2f5b-42a4-a459-54289ed4ad72

Jeg kan også sidde selv- altså under opsyn- for de skal lige prøve at tage øjnene fra mig, så skal jeg hurtigt få lært dem, at man skal være over mig- det kan de lige så godt lære tidligt, for jeg er, og bliver en værre lille bandit. Og ved I hvad? Alle elsker mig for det.

Håber I nyder jeres fridag, det gør jeg.

Kys fra Kenzie (mini Frk. Vilstrup) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med os til bords