Sund frokost

Med os til bords

4a9255c8-c77b-4140-954d-e2f1cef963f2

Mackenzie er nu snart 6 måneder, jeg er startet lidt på grød, men det har ikke den store interesse. Men vores mad, det er hun meget interesseret i, jeg har den sidste måned ladet hende sutte lidt på min mad, når jeg har spist frugt og grøntsager, og det elsker hun virkelig. Da hun også kan sidde selv i sin trip trap stol, er hun kommet med til vores måltider. De sidste par dage, har jeg kogt lidt grøntsager helt bløde, og ladet hende sidde med det selv. Hun elsker det, og det giver mere mening for os, at lade hende spise selv. I går lavede jeg æggekage, og det spiste hun også lidt af. Jeg elsker virkelig vores aftener, ved spisebordet er det familie tid. Inden iPads, tv eller telefoner må bruges. Det er bare os, fortællinger om dagen, og en masse mad på gulvet til den snart overvægtige chihuahua…9ca1c3a0-a776-4010-9fa1-f671178610a4

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund frokost