Det bedste ved weekenden

Kombucha- kongens nye klæder

b440b1ba-7ac8-4f82-b0c2-f750bd8c2e4b

Min nabo og veninde er startet på noget, efter min mening, meget underligt. Hun laver sig egen Kombucha- hvad er så Kombucha? Jo det er en økologisk grøn te, med rørsukker, som laver en bakterie- og gærkultur. Det arbejder sammen og omdanner sukkeret i tevandet til alkoholer, organiske syrer og andre næringsstoffer. Så vokser der (mug) en svamp oven på, og så laver den en baby, som man så kan give til andre, og så kan de lave deres egen. Hun drikker det, og siger man bliver meget sund, det skulle være noget med tarmfloraen, der virkelig vil takke en. Hun ville også give mig en “baby” og en flaske med hjem. Men ellers tak, jeg kan slet ikke se ideen i det, jeg skulle vide jeg blev tynd, 20 år yngre, eller kunne leve uden bumser og appelsinhud, før jeg fik lyst til at drikke det. Jeg lavede også en afstemning på instagram. Jeg er faktisk overrasket over, så mange vil drikke det, måske er jeg virkelig gammeldaws, men det er altså for vildt. Alle skal gøre det de syntes er rigtigt, og hver sin smag. Jeg tror bare ikke det lige bliver min kop te, hvad siger I?

ac0937b2-ac97-4f9f-98ab-364fdbc2b37f

3 kommentarer

 • Line

  Vi spiser og drikker ellers en lang række fødevarer, som er “mugne” og igennem ældning og gæring får karakter og smag – yoghurt, creme fraise, oste, surdej og almindeligt gær til brød eksempelvis – for slet ikke at nævne øl, vin og champagne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har aldrig hørt om det, ville nok også være lidt bange for at prøve det xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har hørt om det mange gange, men det er ikke noget, jeg har speciel stor trang til at prøve. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste ved weekenden