Lidt om os

Vores weekend cirkus

 

Reklame for Toyota. Da vi besøgte min far til overnatning i sidste uge, var jeg så glad for at vi fik plads til alt i det blå lyn. Sådan blev jeg inspireret til min lille video. Det kan være svært at se, men vi fik plads til alt dette:

2 autostole

1 madrads

1 babyrede

2 poser med dyner

1 overnightbag

1 pose med bleer

Konrads rygsæk

Min store Gucci taske

barnevogn

lift

og os alle tre

16e9d170-ad44-46f8-b338-2838710afd22

Imponerende at der er plads til så meget og jeg stadig ikke havde fyldt bilen helt op. Størrelsen på Yaris hybriden er helt perfekt som familiebil, man kan altid parkere, og der er helt sikkert fin plads til det hele, som man kan se i videoen.

54e64d42-cbcb-495f-ab34-7a80a85071e1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om os