Bliver min mini me, umulig som mig???

Tradionel pigedag

84b137b0-caf7-4bed-8544-b8b339f96081Min mor og jeg har årlige tradioner til påske, hvor vi selfølgelig spiser lam hos hende, vi får påskeæg, og vi spiser en brunch kun os piger. I morgen er vi en ekstra, og det bliver så hyggeligt at have den lille mus med. Vi skal spise på mit yndlings brunch sted, Wulff og Konstali, de har det bedste koncept, og det er altid frisk og lækkert i stedet for en brunch tallerken, eller buffet som vi også har afprøvet. Til dem der ikke kender dem, vælger man ens 7 yndlings retter for ca 150kr, så man får lige FET man kan lide. Jeg glæder mig som et lille barn, jeg har allerede været inde, og se hvad vaflerne er med- og håber det holder for der står de er med dulce de leche, hasselnødder og hindbær skum- stop det lyder lækkert. Jeg lægger sikkert en masse billeder på insta, tror de må have de mest fotograferede avokado og vaffel billeder i Danmark;)  så dejligt med traditioner, har I nogle hyggelige?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliver min mini me, umulig som mig???