Hvis du elsker avokado, skal du prøve denne...

Millie Mackenzies dåb

daab-2

I går holdt vi vores smukke datters dåb, på årets første forårs dag, og på smukke palme søndag. Vi havde inviteret den nærmeste familie, og dagen gik helt perfekt. Mackenzie sov 1½time inden kirken, og klarede den lange prædiken i kirken super fint. Hun græd ikke da hun fik vand i håret, og sov dejlige to timer på vej hjem fra kirken, og mens vi andre spiste, og drak lyserød champagne. Vi havde den bedste dag, og alt gik bedre end jeg havde håbet på. Vi er en lykkelig familie, og jeg er så taknemmelig for min helt egen smukke familie. Her er lidt billeder fra kirken. Der følger selvfølgelig meget mere fra dagen i løbet af påsken.

daab5daab4daab3daab7daab-1

4 kommentarer

 • Hvor dejligt at det gik godt! Og sikke nogle go’e familie billeder ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak, ja det var bare den bedste dag:) Kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hvor ser du bare forrygende ud!! Virkelig godt gået altså 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du elsker avokado, skal du prøve denne...