Man må huske begge børn

Bliver min mini me, umulig som mig???

d8da25a8-bd94-446c-9711-edd5d9b5ac5eAltså det er ingen hemmelighed, at jeg er meget stolt af min smukke datter, og det er ingen hemmelighed at jeg bliver glad og stolt, når i syntes hun ligner mig. Hun er min lille mini me, og er verdens nemmeste og sødeste pige. Som jeg plejer at sige, så får vi først ballade med hende, når hun bliver teenager, altså hvis hun ligner mig!! Men jeg håber at hendes opvækst, med en dejlig storebror, og nogle forældre der forhåbentlig altid skal være sammen, kan gøre hun bliver mindre svær end jeg var. Jeg er jo enebarn, og boede alene hos min mor. Altså jeg var ikke umulig, men jeg havde da lige nogle år, hvor min mor og jeg røg i totterne på hinanden. Mærkeligt at tænke på, nu hvor vi har det bedste forhold i dag. Måske er det bare sådan med piger og mødre? Hvis det ender sådan, håber jeg alligevel, at vi får så godt et forhold, som jeg har til min mor i dag. For som man siger- drenge et til låns, indtil de selv får koner- piger er for altid💗

4f079ffe-5c6f-4f18-87d2-59a81889719cc3368165-21c9-43ec-ac71-5add480d9309

Vi nyder alle vores lille mus, som endelig har fået så langt hår, at jeg kan sætte en lille sløjfe i. Er hun ikke bare verdens smukkeste? Jeg nyder hende så meget, hvor er vi bare heldige❤️

2 kommentarer

  • Hvor er hun kær❤️ jeg tror altid piger vil være lidt svære når de bliver teenager, men tror du har ret i at opvækst og familie forhold har meget at sige 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hun er da bare for kær 💕

    Du ved nok at man siger: “små børn – små problemer. Store børn – store problemer 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man må huske begge børn