Barn nr 1, og barn nr 2

I dag fylder jeg et år

9ba8c73d-e969-4cf6-9ab2-358ef4017aae

Så er jeg tilbage, det er jo fredag, og en helt særlig af slagsen, hvis man skal tro på min mor. I dag er det et år siden, hun fandt ud af jeg fandtes. Hun skulle til Shanghai, og nåede lige at tisse på en pind inden afgang, hvor de to streger viste sig. Hun nåede ikke engang at sige det til min far! Hun måtte holde på hemmeligheden i et par dage, og da hun tog dette billede, lå jeg altså som en lille spunk inde i mors mave!

c0abf7e7-787b-47c0-a083-57f5f175e660

Nåååå men nok om min mor, det er fredag og det betyder, bloggen er min, og det skal handle om mig. Jeg har haft en god uge, vi har gået en masse ture, jeg øver mig i at rulle, og stå op hos mine forældre. Men jeg sover meget dårligt, jeg tror min mor kalder det et tigerspring, og det betyder jeg skriger, hvis min mor ikke går rundt med barnevognen, hun skal jo ikke bruge alt hendes tid på latte- så i øjeblikket, sover jeg kun når hun går med mig. Men det passer mig godt at de voksne bare hopper og danser for mig, jeg er jo født som en prinsesse👸🏼 Jeg har også haft noget arp, og det høre min mor et godt tricks til at fjerne. Hun kom en masse olie på håret, og så brugte hun en tandbørste til at fjerne det. Alt er væk, nu er jeg bare lidt tør, men jeg er sikker på min mor nok skal smører mig ind i lækker creme efter mit bad i dag.

be53f637-92e9-4c75-ab20-950543e79be5

Jeg håber I får en dejlig weekend og uge.

Kys

Kenzie

Den rigtige og eneste Frk. Vilstrup

2 kommentarer

 • Louise

  Shit et skønt indlæg, jeg er fan.
  Du er da for skøn, og er død misundeligt på dit flotte navn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Åhhhh tusind tak, bloggen er min hver fredag, og jeg glæder mig til at fortælle meget mere om livet fra liften:)
   Kys
   Kenzie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barn nr 1, og barn nr 2