Den nye frøken Vilstrup

Afgørelsen med dåben…

c50b0068-1987-4e50-bf1f-a50277195922

Så har vi valgt hvad vi gør med dåben. Vi var meget i tvivl om vi skulle vælge den kirke hvor vi blev gift, og hvor Konrad er døbt på Østerbro, eller om vi skulle vælge den for enden af vores vej. Jeg lavede også en afstemning på Instagram, hvor 60% mente vi skulle holde det i den nye kirke, hvor så vi kunne komme til jul, og børnene kunne blive konfirmeret. Ovenidet har min far også en historie om, at vores slægt har haft noget med kirken at gøre. Vi hørte der skulle være den sødeste præst i vores kirke, og ville også have været til hendes gudstjeneste juleaften, men måtte droppe det, da kirken var fuld 45 min før gudstjenesten startede (hun er meget populær). Da vi jo syntes at vores datter er helt særlig, og får et helt specielt navn, skal hun selvfølgelig døbes i sammen særlige ånd. Derfor er vi så heldige at præsten kan tage os palme søndag. Den dag pynter de hele kirken med palmeblade, og det danske pigekor kommer og synger. Altså vi mangler da bare at hun får prinsesse, eller hendes kongelige højhed foran navnet nu. Til Konrads dåb var vi 80 mennesker, og holdt en kæmpe reception, til vores datters dåb, bliver vi kun den nærmeste familie, ellers har vi jo også fyldt den lille kirke op, så ingen andre kan komme ind og opleve den smukke gudstjeneste. Vi går ned af vejen til vores hus, og så skal vi nyde en helt særlig vintage lyserød champagne i haven, og spise en lækker frokost. Det bliver den mest eventyrlige dag…

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den nye frøken Vilstrup